Не е тайна,че успеха на бизнеса и репутацията зависи до голяма степен от работата на специалистите от отдел продажби. Колко добре ще посъветват клиента, ще му помогнат да разбере технологията на съвременните прозорци и врати и избере необходимата конфигурация.

Към днешна дата отдел продажби на „ЕС ЕН ПЛАСТ 2001“ са:

  • мрежа от офис в гр.Варна, гр.Добрич и гр.Шумен, където ще се радваме да ви покажем мостри на продуктите, да ви информираме за дограмата и да направим предварителни изчисления на поръчката;
  • телефонни номера, на които можете да получите съвет,изчилсение на цената на вашите прозорци без да напускате дома си;
  • e-mail адреси ,на които можете да изпратите размерите на вашите прозорци и да получите схема на всички прозорци с информация за площта, цената и др;
  • интернет сайт , на който може да намерите информация за продуктите които предлагаме;

Ние работим за вас седем дни в седмицата!


 

Измерване

Специалист от фирмата ще ви посъветва за избора на най-добрите технически и дизайнерски решения, ще направи точно изчисление на вашата поръчка.

Измерванията се извършват по всяко удобно за Вас време!

Производство на дограмата

За всяка операция при производството на дограма има специално пригодени за целта машини, които смаляват риска за некачествено прозиводство до минимум.

Доставка

  Прозорците и вратите се доставят със специално пригодени автомобили за да не се повредят или надраскат. Профилите са с лепенка на която е изобразено логото на производителя, тя служи за предпазване на дограмата от надраскване.

Монтаж на дограмата

Необходимо е да се подготви работната площ: да се осигури свободен достъп до прозореца премахване на пердета, покриване на всички мебели и електрическо оборудване, ако е възможно да се преместят в друга стая. Това се прави ,защото премахването на старите прозорци е свързано с работно пространство и замърсяване с прах.

Премахване на старите крила от техните каси. Старите рамки и каси се поставят безплатно на стълбището от наши монтажници. По искане, е възможно отстраняването им от обекта, което се основава на заплащане.

  След това новата рамка се вмъква в отвора. Рамката се отвесира в хоризонтала и вертикала. Пластмасовата или ал.дограма, се закрепва към стената с анкерни болтове или с помощта на метални котви, които се прикрепват към касата.

 

  След това започва запечатване на фугите (фугиране с пяна). Тази процедура изисква прецизност и прилагане на качествени материали. Защото дограмата се крепи от пяната, анкерните болтове или скобите служат главно да се избегне деформиране на касата след раздуването на пяната. Разликата между касата и стената се запълва с гъста пяна с фини пори,която разширява своя обем 8 пъти. От ултравиолетовите лъчи пяната губи своите свойства (променя цвета , обемът си и постепенно започва да се руши), затова трябва да се измажат отворите.